Bine ați venit!


youtube


În showroom-ul nostru nu veți găsi doar caramida aparenta și pavaj de calitate și bun-gust, care vă invită să visați la nenumarate combinații de modele și nuanțe, ci și oameni dornici să răspundă tuturor întrebărilor avute și să vă ajute în luarea celei mai bune decizii în ceea ce privește așteptările și necesitățile dvs. privind designul construcției.

Datând încă din anul 1857, producătorul de caramida aparenta Feldhaus Klinker a acumulat suficientă experiență, pentru a oferi pieței produse ce se remarca prin calitate, rezistență și estetică, totul într-o maniera de excepție. Pornind de la mica afacere de familie, producătorul german de caramida aparenta și pavaj a reușit, prin inovație și perseverență să dezvolte o industrie în adevăratul sens al cuvântului, astăzi numărându-se printre cei mai mari și mai remarcați din branșa producătorilor de caramida aparenta klinker, iar faptul că am putut aduce acest nume în Romania, ne face mândri.

Klinker Romania, cu o prezenta în domeniul comercializării de caramida aparenta și pavaj de peste 15 ani, se bucura de exclusivitate în ceea ce privește produsele Feldhaus Klinker pe piața locala.


Pentru a lua cunoștință cu produsele fabricii germane : caramida aparenta, caramida de zidit și pavaj și a va convinge de avantajele pe care acestea vi le pot oferi, echipa noastră vă așteaptă cu răspunsuri la toate întrebările pe care dvs. le-ați putea avea în ceea ce privește Klinker-ul, respectiv caramida aparenta din argila, precum și pavajul extrudat, și caramida aparenta de zidit.


De asemenea, Klinker Romania este unicul distribuitor autorizat și pentru pardoseala ceramica ABC Keramik- Germania, fabricant ce datează încă din anul 1887. Pardoseala ceramica se regăsește într-o gama variata de culori și dimensiuni, produsele având o absorbție de apa de max. 3%, ceea ce le conferă rezistența la numeroase cicluri îngheț-dezgheț, iar cel de al doilea mare avantaj al pardoselii ceramice klinker este gradul ridicat de anti derapare, fiind neprețuită în zonele exterioare ca terase sau scări. În susținerea calității acestor produse, Klinker Romania este singura companie de pe piața ce vă oferă garanție 30 de ani și o durata de viată de peste 90 de ani. Pe lângă un produs calitativ și fără concurență, dorim să construim o relație atât profesională, cât și de susținere și suport cu toți clienții noștri.


Showroom-ul Klinker România se dorește a fi, pe langă un spațiu practic, de unde dvs. să plecați încântați și mulțumiti de achiziția făcută, fie că este vorba despre cărămidă aparentă, pavaj klinker sau pardoseală, și un spațiu de inspirație pentru arhitecți și designeri, oferindu-le idei și imagini asupra a ceea ce înseamnă gama de produse Feldhaus Klinker.
Vă așteptăm la noi!


Te așteptăm în showroom

Sediu Central


Adresă:
B-dul Griviței nr. A10, Brașov
telefon: 0755744973 0746112255 0268440015
e-mail: info@klinker-romania.ro
office@klinker-romania.ro
Orar:
Luni-Vineri: 08.30 - 17.30
Sâmbătă: cu programare în prealabil

București


Adresă:
Balotești, Calea Bucuresti nr. 9, vis-à-vis de Hornbach, vis-à-vis de Hornbach
telefon: 0751055439
e-mail: bucuresti@klinker-romania.ro
Orar:
Luni-Vineri: 09.00 - 17.00
Sâmbătă: cu programare în prealabil

Cluj-Napoca


Adresă:
str. Ion Andreescu nr. 8
telefon: 0745896910
e-mail: cluj@klinker-romania.ro
Orar:
Luni-Vineri: 10.00 - 18.00
Sâmbătă: 10.00 - 14.00

Trimite-ne un mesajGaleria de Proiecte

O mica parte din ceea ce am realizat!

caramida aparenta caramida aparenta caramida aparenta caramida aparenta caramida aparenta caramida aparenta caramida aparenta caramida aparenta caramida aparenta caramida aparenta caramida aparenta caramida aparenta
caramida aparenta de zidit caramida aparenta de zidit caramida aparenta de zidit caramida aparenta de zidit caramida aparenta de zidit caramida aparenta de zidit caramida aparenta de zidit caramida aparenta de zidit caramida aparenta de zidit
pardoseala pardoseala pardoseala pardoseala pardoseala pardoseala pardoseala pardoseala pardoseala
pavaj pavaj pavaj pavaj pavaj pavaj pavaj pavaj pavaj

Testimoniale

statistici numerice

15

ani vechime în România


30

ani garanție a produselor


120

modele caramida klinker


160

ani tradiție în fabricarea caramiziiBlog

Ultimele postări

blog1

14 ianuarie 2019

Tot e alb, pe câmp, pe dealuri, împrejur, în depărtare

continuare..

Tot e alb, pe câmp, pe dealuri, împrejur, în depărtare

Poate că nu este cel mai bun moment de a vă scrie despre fațada casei, terasa sau aleea de acces în curte, mai ales că aceasta,... continuare...

blog1

26 Noiembrie 2018

Interioare cu stil!

continuare..

Interioare cu stil!

Detaliile minore pot arata adevarata noastra identitate. Invata sa fii unic!... continuare...

blog1

19 Noiembrie 2018

Pavaje ceramice – alegeri pe viata!

continuare..

Pavaje ceramice – alegeri pe viata!

Toamna, anotimpul frunzelor ruginii si al plimbarilor lungi in contemplarea multitudinilor de nuante redate de natura,...
continuare...

blog1

21 Septembrie 2018

Un proiect de excepție!

continuare..

Un proiect de excepție!

stăzi vă vom vorbi despre un alt proiect drag sufletului nostru așezat în extremitatea vestică a României, respectiv in Arad.
continuare...

Go^UP