R731

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Datorita metodei traditionale de fabricare, precum si a materiei prime folosite - argila, pot aparea diferente de nuanta.
Tinand cont de acest aspect, recomandam solicitarea de mostre, acestea fiind gratuite.


Caramida aparenta Klinker

Terracotta Oxana R731 Vascu

Simplitatea nu a aratat niciodata mai bine si asta datorita modelului de caramida aparenta in nuanta de teracota, ideal pentru orice tip de placare.


Dimensiuni:

NF14 - 240x71x14 mm

DF14 - 240x52x14 mm


Ambalare:

Format NF14-24 buc/cutie

Format DF14-32 buc/cutie


Greutate/mp:

Format NF14/DF14- 26 kg


Caracteristici tehnice principale:

♦ absorbtia de apa: "≤6%

♦ reactia la foc: clasa A1

♦ rezistenta la inghet-dezghet.

 

Pentru un montaj optim va recomandam:

Accesorii Montaj

Accesorii Montaj

Conferindu-se un rol special esteticului, distantierii tip "T" si mistria de 10 mm reprezinta ajutorul ideal pentru crearea unor rosturi perfecte in procesul de montaj al caramizii aparente Klinker.
catre produs


Elemente de colt

Elemente de colt

Elementele de colt au rolul de a conferi o importanta deosebita esteticului, fiind disponibile pentru fiecare model de caramida aparenta.
catre produs


Chit de rosturi

Chit de rosturi

Chit pentru rosturi mineral, din nisipuri naturale, hidrofob, flexibil, cu uscare hidraulica, adecvat pentru rostuirea caramizii aparente Klinker, in stare semi-uscata, pentru a preveni patarea suprafetei caramizilor. De asemenea, pentru montajul optim al caramizii aparente Klinker recomandam utilizarea adezivului special, rezistent la inghet, foarte flexibil si rezistent la un grad ridicat de solicitare.
catre produs


Adeziv

Adeziv

Pentru montajul optim al caramizii aparente Klinker recomandam utilizarea adezivului special, rezistent la inghet, foarte flexibil si rezistent la un grad ridicat de solicitare.
catre produs